Welkom bij Voetreflex Pure Beauty De Naald.
 
 
Mijn naam is Miranda van den Berg, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.
Ik ben al 22 jaar werkzaam in een verpleegtehuis als ziekenverzorgende en daarnaast ben ik gediplomeerd voetreflextherapeute met een eigen praktijk aan huis.
 
Wat is voetreflexmassage nu eigenlijk?
In het kort is het een therapie waarbij druk uitgeoefend wordt op de reflexpunten van de voeten. De reflexpunten zijn verbonden met de interne organen en klieren en door massage stimuleer je het zenuwstelsel en voer je afvalstoffen af.
Druk op, of aanraking van een reflexpunt kan daarom invloed hebben op deze organen en klieren. Deze behandeling stimuleert de normale functie van de betrokken orgaan en stimuleert daardoor het zelfgenezend vermogen van ons lichaam.
Klachten als hoofdpijn, darmklachten, rug-en nekproblemen, vermoeidheid, stress etc. kunnen hierdoor verlicht worden en zelfs evt. verdwijnen.
 
Ik behandel mensen van jong tot oud en ik ervaar dat degene die komt met klachten na 3 a 4 behandelingen al een duidelijke verlichting aangeven. En belangrijk is hierbij ook dat men de behandeling als prettig en ontspannend ervaart. En omdat een behandeling met kleren aan gegeven wordt, werkt het laagdrempelig voor velen.
 
In de gezellige schoonheidssalon kunt u terecht voor verschillende voetbehandelingen voor mannen, vrouwen en kinderen:
 
 + volledige voetreflexbehandeling voor volwassenen
 
 + ontspannende voetmassagebehandeling
 
 +volledige voetreflexbehandeling voor kinderen
 
 
 
De volledige voetrefelxbehandeling duurt een uur en start met een warm voetenbadje en dan wordt er gelijk een behandelplan naar evt klachten met u doorgenomen en een bijpassende massageolie op u persoonlijk afgestemd.
Dan begint de voetreflexmassage waarbij alle zones en organen aan bod komen.
Het voornaamste uitgangspunt van de massage is dat de stimulatie die op enige manier word gegeven, stuwing in de zenuwen en weefsels oplost en de daarin opgehoopte gifstoffen verwijdert. En dus zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam te bevorderen.
Wanneer beide voeten behandelt zijn volgt de ontspanningsmassage met massageolie.
Na de behandeling drinkt u een glas water om de afvalstoffen die vrij zijn gekomen af te voeren. Dit herhaalt u nog een aantal keer thuis voor een goede afvoer van afvalstoffen.
 
       VOEL JE GOED MET VOLATILE
 
Ik werk met het merk Volatile die een uitgebreide en verantwoorde massageolielijn heeft.
De massageoliën zijn 100% natuurlijk en op basis van jojoba- en amandelolie. Alle oliën worden onderworpen aan een strenge ingangscontrole en op kwaliteit getest in een laboratorium. Dit is uiteraard een ‘must’ om een constante kwaliteit te kunnen garanderen. Volatile massageoliën smeren makkelijk uit, voelen niet koud aan op de huid, zijn zuinig in gebruik en lang houdbaar. Naast de massageolie Neutraal heeft Volatile een uitgebreid assortiment kant- en klare massageoliën en essentiële oliën om zelf een massageolie samen te stellen speciaal gericht op klachten/ongemakken.
 
 
Ik heb een certificaat Aromatherapie en voetreflexmassage gevolgd en behaald bij Volatile om zodoende meer te weten te komen wat verschillende massageoliën en essentiële oliën voor uitwerking hebben voor een nog optimalere behandeling.
 
Ik sta op donderdag voor u klaar, maar in overleg is er veel mogelijk.
 
Alle prijzen en behandelingen vindt u op deze site. Voor een uitgebreide informatie, specifieke  klachten en nawerking van voetreflexmassage zie ook mijn eigen website: www.sentira.nl.
Ik zie u graag voor een kennismaking, informatie, vragen en/of een behandeling bij Pure en Beauty de Naald.
 
                     Uw voeten zijn mijn zorg!